תשע שנים לאחר פתיחת מסעדת כתית פתח השף מאיר אדוני, עם שותפיו לקבוצת כתית, את MIZLALA BY MEIR ADONI, “האחות הצעירה והשובבה”. למסעדה החדשה מביא השף אדוני את כל האלמנטים שאפיינו את דרכו המקצועית עד היום-יצירתיות ויצריות, שילוב של חומרי גלם מצויינים עם מגוון רחב של טכניקות וסגנונות. המסעדה ממוקמת בבניין היסטורי, אשר הינו חלק מבנייני “העיר הלבנה” ופנינה ארכיטקטונית שזכתה לשימור מחמיר והכרה של אונסקו. התפריט מורכב ממנות שמחוברות למסורות הבישול הבייתיות וגם משלבות טעמים מרחבי העולם וטכניקות עדכניות. את החוויה משלים בר גדול שמציע תפריט לא שגרתי של קוקטיילים, יחד עם מבחר מתומצת של יינות איכותיים.

השף
מאיר אדוני
(צילום: שירן כרמלי)
המסעדה